Diensten

Boekhouding

Wij verzorgen voor u:

 • De Boekhouding en kwartaal rapportages
 • Aangiftes BTW, Inkomstenbelasting en VPB
 • Salarisadministratie en loonstrookjes
 • Jaarrapporten
 • Ondernemingsplannen

We nemen uw administratieve werkzaamheden bij u uit handen zodat u zich kunt richten op waar u goed in bent. Wij houden van ons werk en dat kunt u merken. Ook kunt u in onze cloud omgeving zelf uw boekingen verrichten en zo inzage hebben van dag tot dag.

Advisering

Denkt u hierbij aan de volgende mogelijkheden:

 • Starters advies
 • Interim management
 • Financieringsaanvragen
 • Bemiddeling bij betaalachterstanden
 • Correspondentie in Nederlands en Engels
 • Belastingadvies

We werken mee aan strategie ontwikkeling en optimaliseren van uw (back)office management. Wij maken hierbij gebruik van onze functionele expertise. Wij houden van ons werk en dat kunt u merken.

Instructie / bijles

In het verleden heeft Marc ook lesgegeven op het middelbaar onderwijs als docent Handel en Economie. Heeft uw kind achterstand in deze vakken of kan hij/zij wat hulp gebruiken? Belt u ons dan.

Financial Blueprint en Dashboard

Wij maken op uw verzoek een financial scan van uw bedrijf. Hiermee krijgt u inzicht of u het maximale rendement haalt uit uw bedrijf. Met behulp van deze scan maken wij een Financial Blueprint voor u. Uw boekhouding kan zoveel meer zijn dan de jaarlijkse belastingaangifte. Meten is weten en een regelmatige toetsing van doelen, en de realisatie daarvan, kan van grote betekenis zijn voor het optimaliseren van uw inkomsten. Ons eerste bezoek aan uw bedrijf is volledig kosteloos.

Crediteurensanering: schuldensanering voor uw bedrijf

In de huidige tijd, komt het veelvuldig voor dat ondernemingen gebukt gaan onder een groot aantal openstaande inkoopfacturen die nog voldaan moeten worden. Dit levert voor de ondernemer een enorme druk en mentale belasting op. Wij schrijven een saneringsplan en gaan voor u in onderhandeling met de schuldeisers om tot een regeling of afkoop te komen tegen algehele kwijting. Dit kunnen zijn de Bank, het UWV, de Belastingdienst en leveranciers. Op deze manier bent u pro-actief en wordt u niet verrast door incasso- en gerechtelijkeprocedures

Wij maken een scan en liquiditeits planning van uw onderneming en kunnen zo bepalen wat voor uw onderneming de beste strategie is. Voorwaarde is dat u beschikt (eventueel in privé) over een bedrag waarmee de afkoop te realiseren is. Ook kunnen wij indien hiertoe aanleiding is een financieringsaanvraag opstellen en indienen.

Ons tarief voor het opstellen van het saneringsplan is € 475.00 en een percentage van de gerealiseerde reductie.

 

Marc Pors
Eigenaar / Ondernemer
Over Marc Pors

Marc Pors is sinds 1983 actief als boekhouder, administrateur en financial controller voor diverse Nederlandse en internationale ondernemingen. Hij ondersteunt zowel administratief als commercieel en bij het aantrekken van financieringen. Ook is Marc ruim 12 jaar actief geweest in de Franchising-branche en kan u hierover adviseren als geen ander.

Met meer dan 35 jaren ervaring een betrouwbare sparringpartner!

Referenties

"EHB is mijn 3e boekhouder sinds de oprichting van mijn onderneming. Voor het eerst krijg ik nu informatie waar ik wijs uit word. Ik kan nu mijn kosten beter beheersen wat mijn netto inkomsten goed doet. Ik kan u EHB Administratie & Advies van harte aanbevelen!"
A.H. te Harlingen, Ondernemer
"Ik had een jaar achterstallige boekhouding. EHB heeft dit voor mij in rap tempo verzorgd en heeft naast mijn jaarrapport ook de IB-aangifte adequaat afgewikkeld. Ik kijk al uit naar de eerste kwartaalrapportages over het lopend boekjaar!"
D.R. te Harlingen, zzp-er
"Marc Pors heeft voor mijn startende onderneming een ondernemingsplan geschreven. Hiermee heb ik de benodigde financiering kunnen krijgen. Ik kan EHB Administratie & Advies van harte aanbevelen."
D. van I te Lelystad, Retailer
"Ik heb gebruik gemaakt van de schuld bemiddeling van EHB Administratie & Advies en heb hiermee rust teruggebracht in mijn onderneming. De bemiddeling heeft mijn problematische schulden weer onder controle gebracht."
J.F. te Franeker, zzp-er