Tarieven - goedkope boekhouder in Bolsward

Bent u starter?

Voor startende ondernemers hebben wij een maandabonnement. Dit abonnement houdt in dat wij voor een vast bedrag per maand voor u de onderstaande zaken verzorgen:

  • Invoer van de administratieve stukken
  • Aangifte BTW
  • Opstellen en bespreken van een kwartaal exploitatie overzicht

Dit bedrag wordt maandelijks aan u doorberekend. U weet zo van te voren wat uw boekhouding u kost en u voorkomt hoge rekening ineens. Ook bestaat de mogelijkheid dat u zelf in The Cloud uw mutaties invoert en dat wij maandelijks deze invoer controleren en zo nodig corrigeren. Hiervoor zijn diverse abonnementen af te sluiten. Wij werken voor cloudboekhouding samen met e-boekhouden.nl en SnelStart.

Uurtarief of vast maandbedrag

Wij geven u vooraf een indicatie. Na het eerste gratis kennismakingsgesprek kunnen wij u vaak een indicatie geven van het aantal uren dat wij denken te besteden aan het voeren van uw boekhouding. Ook kunt u kiezen voor een vast maandelijks bedrag.

Achterstallig werk

Wij maken snel een inhaalslag voor u. Bij administratieve achterstanden is snelle en goede verwerking vaak gewenst of zelfs vereist. Wij kunnen u hiervoor, na inventarisatie, een vaste prijsopgave doen.

 

Marc Pors
Eigenaar / Ondernemer
Over Marc Pors

Marc Pors is sinds 1983 actief als boekhouder, administrateur en financial controller voor diverse Nederlandse en internationale ondernemingen. Hij ondersteunt zowel administratief als commercieel en bij het aantrekken van financieringen. Ook is Marc ruim 12 jaar actief geweest in de Franchising-branche en kan u hierover adviseren als geen ander.

Met meer dan 35 jaren ervaring een betrouwbare sparringpartner!

Referenties

"EHB is mijn 3e boekhouder sinds de oprichting van mijn onderneming. Voor het eerst krijg ik nu informatie waar ik wijs uit word. Ik kan nu mijn kosten beter beheersen wat mijn netto inkomsten goed doet. Ik kan u EHB Administratie & Advies van harte aanbevelen!"
A.H. te Harlingen, Ondernemer
"Ik had een jaar achterstallige boekhouding. EHB heeft dit voor mij in rap tempo verzorgd en heeft naast mijn jaarrapport ook de IB-aangifte adequaat afgewikkeld. Ik kijk al uit naar de eerste kwartaalrapportages over het lopend boekjaar!"
D.R. te Harlingen, zzp-er
"Marc Pors heeft voor mijn startende onderneming een ondernemingsplan geschreven. Hiermee heb ik de benodigde financiering kunnen krijgen. Ik kan EHB Administratie & Advies van harte aanbevelen."
D. van I te Lelystad, Retailer
"Ik heb gebruik gemaakt van de schuld bemiddeling van EHB Administratie & Advies en heb hiermee rust teruggebracht in mijn onderneming. De bemiddeling heeft mijn problematische schulden weer onder controle gebracht."
J.F. te Franeker, zzp-er